Πέμπτη, 24 Μαίου 2018

Τελευταία Νέα

25.04.2012 Σπυρο.Ν.Καλλιντερη (Σουλιμανη)
04.03.2012 ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2012
28.02.2012 Απόκριες 2012
Περισσότερα

Φωτογραφικό Υλικό

1
Αρχική Σχετικά με το koutsochera.gr

Σχετικά με το koutsochera.gr

Ο παρών διαδικτυακός τόπος έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία, τις ομορφιές , τις δραστηριότητες, τα ήθη και έθιμα του χωριού μας. Έτσι ώστε να μην χαθούν από την μνήμη των παλαιότερων και να μπορέσουν να περάσουν στους νεότερους.

Ζητώ, εκ των προτέρων την κατανόησή σας για ατέλειες ή παραλείψεις, που αναπόφευκτα θα υπάρχουν. Οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες και θα βοηθήσουν στην βελτίωση του δικτυακού τόπου.

Ειδικότερα μέσω της σελίδας θα μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα του χωρίου μας από οποιοδήποτε σημείο της Γής, τα εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούν να γράφουν στην εφημερίδα και να ανεβάζουν υλικό όπως φωτογραφίες, βίντεο κτλ. που αφορούν το χωριό.

Για να γίνει μια ολοκληρωμένη και ωραία παρουσίαση του χωριού μας χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι, έτσι ο καθένας μας μπορεί να γίνει μέλος.

Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέκο Γ. Αθανασόπουλο ο οποίος έχει γράψει ένα καταπληκτικό βιβλίο για το χωριό μας από το οποίο έχω πάρει τα κείμενα για την ιστορία του χωριού μας και τον Κωνσταντίνο Ν. Μπακόπουλο ο οποίος έχει κάνει μια θαυμάσια συλλογή από δημοτικά τραγούδια και φωτογραφικό υλικό.Για οποιαδήποτε πληροφορία : 
Τηλέφωνο: 6974814391 
Ε-mail :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ευχαριστώ πολύ!
Ανδρέας Ι. Μπακόπουλος